Thursday, November 5, 2009

Sajab akna taga laia valget lund...

... veel õhtu eel,

No ja nii see läheb, inimesed suudlevad läbi jäätunud klaasi, kõik on hästi, elu on ilus!
Mis tegelikult õhus on ? = Üleüldine jõlumöll, mis on kohe paisu tagant lahti pääsemas. Kohe käib pauk ja kõik aknad on täis lund, Rudolfeid, Jõuluvanasid ja päkapikke. Üllatuslikult on GOSPA aastavahetuseks järgi ainult 30 tuba, mis paneb mõtelma, et damn, jälle olime me rohkme missiooni mehed, kui ärimehed. Aga nii see kord juba on, GOSPA on rohkem kommjuuniti, kui päris hotell. Lähen ka ise üle 5 aasta tselebreishionit tegema, kahtlustan, et nagu igakord on see rohkem tööl olek, kui lõbu. Kuid kõigile teistele teadmiseks, tasub rünnata, palju lahedaid inimesi on juba noogutanud. Meelelahtus on garanteeritud, vähemalt 3 päeva on lõbu, mis ei ole palagan, programm on üleval www.gospa.ee ja neile, kes blogile lähemal on ja kommentaariumisse postitavad, teeme me hinna, mis on võrgupõhine ja parem, kui neil, kes täna viimast 30 tuba ründavad.
Leisi Tom avab kohe Kuressaares SADHU kohviku, mis on GOSPA'ga otses seoses selles lihtsas võtmes, et kes ei taha hotellis päevad läbi olla, saab astuda täiesti teise õhkkonda, kus on kokku pandud maailma kultuuri ja Saaremaa elukogemust ja kus on lihtsalt lihtne olla.
Kui te arvate, et talve algus ja jõulud on midagi imelist, siis see Kuressaare puhul on see tõesti nii, midagi nii väikest, armsat ja muinasjutuliselt salapärast, kui see linn, annab otsida. Nii, et autosse või lennukisse ja tuld.

GOSPA meeskonna nimel,
Tauri Sumberg





1 comment:

Kadri said...

Kohviku uudis mulle meeldib :)
Kuressaares olles (ja sinna ju ei lähegi ainult korraks) tahaks ikka ja jälle selle kena linna peale jalutama minna, rääkimata kohustuslikust ümber lossi tuurist. Suvel pakutakse miskit igalpool ja siis ausalt öeldes ei tunnegi sellest puudust, aga Kuressaare on ju ikkagi SPA pealinn, ning sooja mullivanni ja mazaasi järele hakkab hing ihkama sellest ajast, kui veekogud kasutamiskõlbamtuks muutuvad ja väljas tegevus otsa saab. Kui aga hotellist väljudes võtavad sind vastu jahedad meretuuled, hakkab peagi jalutaja peas liikuma mõte, et tahaks midagi sooja ning üks kohvik on siis igati teretulnud!
Jään ootama aasta lõppu GOSPAs ja uut kohvikut!