Sunday, January 3, 2010

Käes ja veel milline!

Noh, tuli ära! Head uut aastat! Klishee, aga mis parata, mõtleme küll siiralt, aga nende kolme sõnaga ei väljenda ennast kuidagi ära. Sooviks siis kõigile, kes loevad, et võtke peale selle lause lugemist paariks minutiks paus iseendaga - mõelge selle peale, mida te tegelikult isiklikult ootate sellelt aastalt...

Noh mõtlesite järgi? Mis iganes te endale isiklikult ei soovinud, mina soovin teile lisaks tervist, et teie lähedastel läheks hästi ja et teil oleks aega koos olla.
Ma soovin, et te võtaksite rahulikumalt, unustaksite kaotused ja leiaksite uusi võimalusi. Tunneksite rõõmu nende üle, kellel läheb hästi ja prooviksite aidata neid, kellel nii hästi ei lähe. Hoolitsege oma vanemate eest, tundke rõõmu laste tegemisest ja veetke nendega iga võimaliku hetke, et sünniks palju ilusaid mälestusi.

Üks mis kindel, see aastavahetus läheb ajalukku, lumerekordi standard on tehtud, vähemalt jääb meelde ja mis seal salata, kuigi seda lund on palju, on sellest valgest, meetrisest vaibast ja kahe-kolme meetristest vallidest suur rõõm, nii suurtele, kui väikestele. GOSPA aastavahetuse trall on läbi, ise küll ei käinud, sest ei tahtnud " tööl" olla, aga kuulen ainult häid kommentaare, olevat olnud meeldejääv. Eks need, kes ise kohal või kelle tuttavad käisid, annavad teile otseallikast teada, mis kurioosumeid oli, aga minulegi üllatusena tuleb sellest aastavahetuset veel edaspidigi juttu, no juhtus asju, mis inimestele meelde jäid. Need, kes suurest trallist ei hooli, võivad nautida tühjemat hotelli peale esimest jaanuari nädalat. Tuba nädala sees maksab vähem, kui korralik poeskäik.

Varst näeme,
GOSPA teenidava meeskonna nimel,
Tauri Sumberg

7 comments:

Anonymous said...

Gospale soo sooviks töörohket aastat ja kultuurseid kliente!
Kuna mullegi jõuluvana tõi Gospa kinkekaardi, pean Maaja Kallasti mõne käitumisõpiku vist läbi lugema enne :)

Tauri Sumberg said...

Oo, mida kõike jõuluvana ei too inimestele. Ootame sind pikkade silmadega.

Anonymous said...

hmmm...mina olen sel nädalal tulemas ja sain hoopiski teada, et tuba nädala sees maksab rohkem, kui nädalavahetusel...

Kadri said...

Parimad soovid Gospa meeskonnale uueks aastaks!
Olgugi, et võtsin aastavahetuse trallist osa, tuleks hea meelega kohe tagasi ja naudiks ka tühjema maja rõõme :) ja odavamaid hindu kahtlemata!
Ehk on varsti jäätee....siis olen kindlasti platsis, või kui teenindajad siiski leiavad mu tuppa jäänud särgi üles, tulen sellele järgi :)
Igatahes sama meeldivate kohtumiseni 2010 aastal!

Tauri Sumberg said...

Kadri, särk on kindlasti olemas, kui ta tuppa jäi. Me võime rääkida mega lugusid, asjadest, mis on olemas ja mida ei ole. saada gospale request ja nad uurivad välja.
to Anonymous - vast on tegi ainult selle nädalaga, kus on koos nii koolivaheaeg, kui ka venemaalt tulnud inimesed, muidu on see täitsa anomaalia.

Kadri said...

Kahjuks särki ei leitud, võtsin ühendust juba lahkumise päeval. Ja see on väga kummaline, näiteks Itaaliast ühest väiksest hotellist, saadeti mulle tavaari järgi ka siis kui oli reisist 2 ndl möödas.

Liina said...

Hääd sedasamust aastat minugi poolt GOSPA inimestele! Küllap varsti näeme, kuna vaevalt et Tigu-rahvas perenaist üksi lõõgastuma laseb :-)
Kui juba soovimiseks läks, siis ma võin omad ka avaldada: uus aasta võiks avada uusi dimensioone, näidata, mis horisondi taga, panna ametlikult paari mu hobid ja töö, et aasta lõpus saaks rahulolevalt ohata, et palju on tehtud ja paljugi teha veel.